Krop Sind Ånd messen i Falkonér Centret

Krop Sind Ånd messerne er en af trommeværkstedets favoritter, og vi er kommet her i mange år.
I 2014 fik vi samme placering som sidst, stand 54, dvs. ved trappen i forhallen, og regner med også at få denne stand i 2015. Vi vil formodentlig få et par fribilletter i overskud, så sig til, hvis du vil have en.

Messen afholdes 30. januar - 1. februar 2015
Åbningstiderne er: kl. 10-18
Adressen er:
Falkonér Alle 9
2000 Frederiksberg

stand 1På messen i 2014 kom der mange for at få en snak om vores produkter. Mange mennesker så og prøvede vores forskellige trommer og hvad vi nu ellers havde med på messen.  
Specielt var der særlig mange nye, der tilmeldte sig trommeværkstedets
mailingliste.

Også i 2015 vil historiefortæller Simon Simstand 2onsen deltage med sine fantastiske eventyr. Simon fortæller personlige shamanistiske historier, der er både spændende og lærerige. Det er historier, hvor du selv er involveret på en eller anden måde. Historiens handling har næppe fundet sted rent fysisk, men er alligevel meget sigende. Det kan være lystige, alvorlige, dramatiske historier og fælles for dem er at de er meget spændende og tankevækkende.

 
Denne hjemmeside har design af Comonto - www.comonto.dk
Comonto laver hjemmeside design, søgemaskine optimering, webkampagner og e-learning Comonto arbejder blandt andet med SEO, Hjemmesider, C#, Html og CMS Opdateringen af hjemmesiden sker på baggrund af B2Net